December is de maand van de gezelligheid, de kaartjes, de kadootjes en de maand om even net iets anders te doen dan normaal. Een kaartje sturen is leuk maar misschien is het net iets leuker om bijvoorbeeld een kerstsokje met daarin een kerstwens met een kersenbonbon of een zeepje te geven. En stel u heeft een kapsalon, een pedicurepraktijk of u bent lid van een vereniging dan is het toch heel attent om uw klanten of leden op een aparte manier fijne feestdagen toe te wensen of om ze te bedanken voor het afgelopen jaar en ze het beste te wensen voor het komende jaar.
Daarom hebben wij wat dingetjes voor u bedacht. Wie weet zit er iets voor u bij of heeft u zelf een idee wat wij voor u kunnen maken.
  
Kadootjes ontvangen is leuk maar weggeven is misschien nog wel leuker.

 

 

De onderstaande artikelen zijn te verkrijgen zoals op de foto te zien is maar natuurlijk ook gevuld met een kaarsje, een bonbon of wat u wilt. De prijs is dan in overleg.

 

 

 
Een mini tasje met een kerstwens erin, leuk om aan uw klanten mee te geven of om gewoon in een envelop op te sturen.
Leeg tasje € 0.80 per stuk.
 
 Een kerstsokje om in de kerstboom te hangen. Hierin kunt u natuurlijk ook uw kerstwens in doen en eventueel een kersenbonbon of een klein kaarsje. Altijd leuk om te geven en om te ontvangen.
Leeg sokje € 0,80 per stuk.
 
Een lekker geurend zeepje in tule met een strikje er om heen. Staat vrolijk en ruikt ook nog eens heel erg lekker.

 

Zeepje in tule € 0.90 per stuk.
 
 Is het geen feestelijk gezicht? Leuk toch om aan vrienden, familie, klanten of clubleden mee te geven?
 
 Kerstsokjes in verschillende stofjes € 0,80 per stuk.